Het Streven

Introductie

Hier staat beschreven wat wij als Koe Rijden met Kaas vereniging nu eigenlijk willen bereiken, megens deze website. Ook de doelstellingen van de Nationale Koe Rijden met Kaas Bond komen aan bod.

Streven van NKRKB

De Nationale Koe Rijden met Kaas Bond streeft ernaar om het Koe Rijden met Kaas weer helemaal terug in de mode te brengen. Daarom heeft de bond ons ook toemstemming gegeven voor het maken van deze website en heeft het zelfs het eigen keurmerk aan ons verschaft. Dit "in de mode brengen" willen ze onder andere bereiken door reklamespots op de radio te laten horen en op de televisie te laten zien. Alleen is er erg weinig geld, dus voordat het zover is, zal er nog wel wat tijd verstrijken.
Ook streeft de NKRKB ernaar om Koe Rijden met Kaas als officiŽle Olympische sport te laten worden erkend. Ze zijn al een geruime tijd aan het proberen om de sport erdoor te laten komen, vooral met Sydney 2000 nu voor de deur, proberen ze het nog eens extra hard. En met jullie hulp gaat het beter. Als je het een goede zaak vindt dat Koe Rijden met Kaas erkend moet worden als Olympische sport, zet dan je handtekening in het hieronder in te vullen formulier. Gewoon je naam, emailadres (is niet verplicht) en een simpele boodschap is genoeg. Treuzel niet, en doe het nu!

KLIK HIER VOOR HET FORMULIER!

Streven van Milky Milky

De Milky Milky vereniging streeft dezelfde doelen na als de Nationale Koe Rijden met Kaas Bond, maar ook streven zij naar ene betere competitie. Er moet meer concurrentie komen! Net zoals bij voetballen, een ere divisie en een stuk of 20 verenigingen, met meer dan 5 of 6 rijders. Het moet spannender worden, en niet zoals nu dat er slechts enkele goede rijders zijn, en die altijd winnen op de grandslam toernooien. De Milky Milky vereniging staat voor afwisseling in de competitie. Een competitie duurt slechts 9 weken, als je dan 2 of 3 divisies hebt, waar bijvoorbeeld de laatste 3 steeds degraderen of promoveren, kan het in een jaar heel erg spannend worden, en heel veelzijdig, want je rijdt tegen verschillenden teams. Ook moet de transfermarkt niet te snel sluiten, zoals nu. Hij is 8 maanden open, en in de zomer gesloten, dus van september tot april. Als die nu het hele jaar open is, kan er tijdens de competitie ook nog van rijders gewisseld worden, wat de spanning alleen nog maar vergroot. Milky Milky is ook goed bezig met het opzetten van een eigen jeugd, dat wil zeggen, flinke training, zodat de rijders van morgen nog beter worden.
Ook een goed topfok programma, zoals Milky Milky dat nastreeft is verantwoord. Want het ligt per slot van rekening niet alleen aan de rijders, maar ook aan de snelheid van de koe. Als je het nog niet gedaan hebt, doe dan eens de test en kijk of je geschikt bent voor Koe Rijden met Kaas. Maar zet alsjeblieft je handtekening in het HandBoek!
ę nieuws